حسین کاشفی:
عملکرد رئیسی آن چیزی نیست که شعارش را میداد
عملکرد این یکسال آن چیزی نیست که شعار داده شده است و اگر بخواهد با این روال بحث غیرکارشناسی و تحکمی با قضیه برخورد کنیم نه تنها وضع بهتر نمیشود، بلکه بدتر میشود.
عملکرد رئیسی آن چیزی نیست که شعارش را میداد
حسین کاشفی فعال سیاسی اصلاح طلب، درباره اینکه امروز حدود یکسال از روی کارآمدن دولت سیزدهم میگذرد مسیر طی شده را چگونه ارزیابی میکنید، گفت: همه ما به عنوان ایرانیان میخواهیم وضعمان روز به روز بهتر شود و هنگامی هم این اتفاق رخ میدهد که ما از یک حکمرانی مطلوب برخودار باشیم، فرقی هم ندارد چه کسانی بر سرکار باشند مهم این است که برای اداره و مدیریت کشور یک نقشه راه وجود داشته باشد بدانیم مبدا کجا است، در آینده به کجا میخواهیم برویم و از ظرفیتهای موجود چگونه قرار است استفاده کنیم.
وی تاکید کرد: در بحث رضایتمندی ما باید یکسری شاخصها مانند رفاه، آزادی و وضعیت اقتصادی را مدنظر قرار دهیم و اینها همگی بازمیگردد به شاخصهایی که اگر بخواهیم وضعیت مناسبتر اقتصادی را داشته باشیم یا در زمینه مسائل اجتماعی بهبودی در وضعیت مشاهده کنیم، باید دید رشد اقتصادی چگونه است؟ رضایتمندی مردم چگونه است؟ برای این امر هم باید یک نگاه کارشناسانه و ملی داشته باشیم.
وی یادآور شد: باتوجه به مسائل دیپلماسی و سیاسی وضعیتی که بتوان بخشی از مشکلات را از طریق مسائلی همچون برجام حل کنیم، وجود ندارد زیرا بنا به دلایلی این اتفاق نیفتاده و همین امر باعث شده است آن سرمایهگذاری که باید در مسائل اقتصادی روی ندهد که این مسئله مشکلاتی را در کشور از جمله مانند کسری بودجه به وجود آورده است و هر کسی هم از این مسائل اطلاع داشته باشد میداند که وضعیت ما وضعیت مناسبی نیست و حتما کشور با مشکلات دیگر مواجه خواهد شد.
وی ادامه داد: امروز شعار میدهیم اما شعار با عمل بسیار فاصله دارد، مردم احساس میکنند شعارها وضعیت اجرایی و عملیاتی به خودش نگرفته است که به اعتقاد من باید در این زمینه سعی و کوشش بسیار کرد؛ زیرا هنگامی که بحث چرخه مدیریت را مطرح میکنیم، مدیریت توانمند میگوید باید برنامهریزی داشته باشیم، نقاط ضعف و قدرت خود را شناسایی کنیم، ضعف را کنار بگذاریم و نقاط قوت را تقویت کنیم. اصلا خوب نیست که ما به گذشته بازگردیم و درجا بزنیم بلکه برای بهتر شدن وضعیت باید اقدامات اساسی همراه با برنامهریزی داشته باشیم. اگر زمانی فکر میکردیم باید ۱۰ قدم جلو برویم هنگامی که به آن رسیدیم باید دوباره به آن اضافه کنیم. امروز هم تا زمانی که از کارشناسان استفاده نکنیم، شعارهای که دادیم عملیاتی نخواهد شد. وی افزود: زمانی میتوانیم از ظرفیتها صیانت کنیم و در زمینه توسعه کاری انجام دهیم که بتوانیم از آن مجموعه دانش و کارشناسی و ظرفیتهای انسانی استفاده کنیم. عملکرد این یکسال آن چیزی نیست که شعار داده شده است و اگر بخواهد با این روال بحث غیرکارشناسی و تحکمی با قضیه برخورد کنیم نه تنها وضع بهتر نمیشود، بلکه بدتر میشود. با آنچه که در پیش روی ما است و تورمی که مشاهده میکنیم و وضعیت اقتصادی نشان میدهد نتوانستهایم مسائل سیاسی را حل کنیم و مسائل سیاسی و اقتصادی دو روی یک سکه هستند.
کاشفی یادآور شد: روزگاری آن آقایان گفتند تحریمها کاغذ پاره هستند و امروز مشاهده میکنیم همین کاغذ پارهها چه مصیبتی را برای کشور درست کرده است. مسئولان پاسخگو باشند هنوز هم دیر نشده، مسئولان میتوانند نقاط ضعف و قوت خودشان را بررسی کنند و کشور از این وضعیتی که پیدا کرده نجات دهند. باید تا فرصت وجود دارد استفاده کنیم همانطور که گذشتگان وضعیتی را درست کردند که هنوز هست.
این فعال سیاسی اصلاحطلب گفت: باید از برخوردهای شعاری و تحکمی دوری کرد. باید از سیاه و سفید کردن دست برداشت ما در یک ملک مشاع به نام ایران زندگی میکنیم که متعلق به همه است. /ایلنا
ارسال نظر