تابش: جاده ابریشم مدرن، بدون حضور ایران ممکن نیست
اعضای بخش کودک بنیاد فیلم چین که به ایران سفر کردهاند، در نشستی با «علیرضا تابش» مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی به تبادلنظر در خصوص انجام تولیدات سینمایی مشترک بین دو کشور پرداختند.
این نشست صبح امروز با حضور «ژوآن هوآنگ» بخش کودک بنیاد فیلم چین و «هائویوئه ژانگ»، مدیر امور بینالملل این بنیاد و کارشناس بخش کودک سینمای چین، در بنیاد سینمایی فارابی برگزار شد.
بر اساس این خبر، «علیرضا تابش» مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی در این نشست گفت: ارتباط سینمایی ایران و چین بسیار حائز اهمیت است و امیدوارم مذاکرات و برنامهریزیها منتج به همکاریهای سینمایی خوبی بین دو کشور شود.
او ضمن اشاره به فعالیت بنیاد سینمایی فارابی در حمایت از تولیدات سینمایی اعم از فیلمهای سینمای کودک، برگزاری جشنواره بینالمللی فیلمهای کودکان و نوجوانان، برنامهریزی و حمایت از اکران فیلمهای این ژانر در سطح کشور، گفت: ظرفیتهای بزرگ داستانی و وجود گنجینههای ادبی که سینمای ایران از آن بهرهمند است و نیز حضور کارگردانان بزرگ و صاحبنام چند نسل در کنار هم، سینمای ایران را به یک سینمای باظرفیت، قابل اعتنا و بیهمتا در منطقه بدل کرده است.
تابش ادامه داد: سالهاست که چین روی موضوع جاده ابریشم متمرکز است و ما معتقدیم که جاده ابریشم مدرن، ذیل صنعت تصویر، بدون حضور ایران به عنوان یک کشور صاحب صنعت سینما ممکن نیست. تلاشهای مشترک ایران و چین، می تواند بهگونهای طراحی شود که در حوزه تولید و اکران، به یک همکاری پایدار و دارای تداوم بدل شود. ما در یک برنامه زمانبندیشده، میتوانیم سهم بیشتری از تولیدات مشترک سینمای ایران و چین را به دست بیاوریم و در این راه باید روی خلق ایدههای مشترک برای تولیدات بین دو کشور، به وجود آوردن پلتفرمهای مشترک برای توزیع آثار و همکاریهای بین جشنوارهای که مسیر درستی برای رسیدن به بازار بادوام و پایدار است، برنامهریزی صورت گیرد.
در این نشست، «ژوآن هوآنگ» مدیر بخش کودک بنیاد فیلم چین ضمن ابراز خوشحالی از حضور در این نشست گفت: تمرکز فعالیت این بنیاد روی سینمای کودکان و نوجوانان است. همه بر این باورند که مرکز سینمای کودک چین در بهبود وضعیت تحصیلی و ارتقای سطح آموزشی کودکان تأثیری بهسزا داشته است و این با توجه به جمعیت زیاد کشور و جمعیت ۲۰۰ میلیون نفری دانشآموزان این کشور، حائز اهمیت است.
او در ادامه گفـت: تأثیرات سینمای کودک ایران در جهان بیش از چین بوده است. نگاه ما به سینمای ایران و به ویژه سینمای کودک ایران خاص و ویژه است.
«ژوآن هوآنگ» گفت: ایران و چین اشتراکات فرهنگی زیادی دارند و ما امروز به اتکای این اشتراکات میتوانیم با تولید سینمایی مشترک، رو به جلو حرکت کنیم.
این مدیر سینمایی از کشور چین اظهار داشت: «پایی در آسمان» پروژه جدید مشترک «مجید مجیدی» میتواند شروع همکاری همهجانبه سینمای ایران و چین باشد و هدف آتی ما، دستیابی به ارتقای همکاریهای مشترک است چرا که معتقدیم اگر بنیاد سینمای فارابی و بنیاد فیلم چین، به سمت تولید مشترک حرکت کنند، بازار فیلم چین برای سنیمای ایران باز میشود و چین هم از اعتبار سینمای ایران بهره مند می شود و این یک رابطه متقابل است.
ارسال نظر