وقتی پوتین با سگ خود مرکل را ترساند

وقتی پوتین با سگ خود مرکل را ترساند، مرکل گفت: من می‌دانم چرا پوتین این گونه رفتار می‌کند. می‌خواهد ثابت کند مَرد است. او از ضعف‌هایش می‌ترسد. روسیه هیچ چیز ندارد، نه سیاست موفق و نه اقتصاد خاص. تنها داشته آن‌ها این چیزها است

وقتی پوتین با سگ خود مرکل را ترساند

وقتی پوتین با سگ خود مرکل را ترساند

نیویورکر و واکس

 

ماجرای دیدار آنگلا مرکل صدراعظم قبلی آلمان با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه و سگ‌ او در سال ۲۰۰۷ در شهر سوچی اتفاقِ معروفی است.

آنگلا مرکل در سال ۲۰۰۷ برای گفت و گو درباره تجارت و انرژی با روسیه به اقامتگاه ریاست جمهوری پوتین در سوچی رفت. در آن دیدار پوتین پس از جمع شدن تیم مطبوعاتی و حضور مرکل در اتاق ملاقات، دستور داد تا "کُنی" سگ سیاه و بزرگش از نژاد لابرادور را به اتاق بفرستند. از آنجا که یک سگ در سال ۱۹۹۵ مرکل را گاز گرفته بود، همگان از ترس نسبی مرکل نسب به سگ‌ها مطلع بودند.

سگ پوتین

 

هفته نامه "نیویورکر" آمریکا در گزارش مفصل سال ۲۰۱۴ خود، در این باره نوشت:

سگ در اتاق حرکت کرد، به سمت مرکل رفت، او را بویید. «مرکل آشکارا ترسید، خود را جمع کرد و رنگش پرید.» پوتین نیز در این زمان به پشتی صندلی تکیه داد، لبخند زد و پاهایش را به سمت جلو آورد و گفت: «مطمئنم (سگ) اذیت نمی‌کند.»

مرکل با کنایه و با زبان روسی در جواب پوتین گفت: «به هر حال روزنامه نگاران را که نمی‌خورد.» 

 

پوتین و مرکل در برخی از ملاقات‌های خود به زبان آلمانی صحبت می‌کردند. با وجود اینکه مرکل روسی بلد بود اما آلمانی پوتین از روسی او بهتر بود. در برخی مواقع نیز پوتین اشتباهات آلمانی مترجم خود را می‌گرفت تا مرکل در یابد که چیزی را فراموش نکرده و چه توانایی هایی دارد.

 

 پس از ورود سگ بزرگ پوتین به جلسه، تیم مطبوعاتی آلمان از رفتار پوتین با مرکل بسیار ناراحت شدند.

آنها عصبانیت خود از ورود سگ‌ محبوب پوتین به اتاق کنفرانس و ملاقات سوچی را به مرکل منتقل کردند.

مرکل بعدها در گفت و گو با گروهی از این خبرنگاران تلاش کرد تا توضیحی در باره رفتار پوتین بدهد. مرکل در آن زمان گفت: «من می‌دانم چرا پوتین این گونه رفتار می کند. می‌خواهد ثابت کند مَرد است. او از ضعف‌هایش می‌ترسد. روسیه هیچ چیز ندارد، نه سیاست موفق و نه اقتصاد خاص. تنها داشته آن‌ها این چیزها است.»

 

جورج پکر یکی از خبرنگاران این گروه در سال ۲۰۱۴ تحلیل مرکل از پوتین را رسانه‌ای کرد. او گفت: «این بینشِ کوتاه و معنادار بهترین تحلیل روانشناسانه‌ای بود که در طول ۱۴ سال حاکمیت پوتین درباره او شنیدم.» تا سال ۲۰۱۴ پوتین حدود ۱۴ سال رهبری و کنترل روسیه را در دست داشت.

 

واکس در تحلیل سال ۲۰۱۵ خود نوشت: مرکل اولین رهبر جهان نیست که به رفتارهای مردانه صفت و افراطی پوتین اشاره می‌کند. مرکل احتمالا اولین فرد بانفوذ و قدرتمندی است که به قلدری مردانه صفت پوتین برای پوشاندن ضعف‌هایش اشاره می‌کند. او با صراحتی ویژه روی این موضوع دست می‌گذارد.

 

پوتین سران جهان را معطل می‌کند. پوتین معمولا رهبرانی را که به دیدن او می‌روند یا با آن‌ها قرار ملاقات دارد در انتظار می‌گذارد.

استریت تایمز در سال ۲۰۱۸ نوشت که پوتین در یکی از دیدارهای ۲۰۱۴ خود با "مرکل" ۴ ساعت تاخیر داشت. این در حالیست که مرکل رهبر کشوری است که مردم آن مانند ژاپن به وقت‌شناسی معروفند.

 

پوتین که به دیر آمدن در جلسات معروف شده، برای ترامپ هم استثنا قائل نشد. او در نشست تابستان سال ۲۰۱۷ در فنلاند حدود یک ساعت ترامپ را معطل کرد. با این حال تاخیرهای پوتین برای رهبران اروپایی حدود یک ساعت گزارش می‌شود.

گاردین در گزارش سال ۲۰۱۵ خود نوشت: «تاخیر پوتین برای رهبران مختلف جهان فرق می‌کند و احتمالا نشانه احترام او محسوب می‌شود.»

پوتین در اولین دیدار خود با پاپ فرانسیس در سال ۲۰۱۳ حدود ۵۰ دقیقه تاخیر داشت. او از سال‌های اول ریاست جمهوری خود در رسیدن به ملاقات‌ها تاخیر می‌کرد و در سال ۲۰۰۳ نیز ملکه بریتانیا را ۱۴ دقیقه معطل گذاشت. براساس برخی از گزارش‌ها او یک بار ویکتوریانوکویچ رئیس جمهور وقت اوکراین را حدود ۴ ساعت معطل کرد.

 

فاکس نیوز نوشت: انتشار عکس‌های بدون پیراهن پوتین یکی دیگر از نمایش‌های مردانه او است.

مرکل به عنوان بزرگ شده آلمان شرقی -کشوری تحت تسلط شوروی سابق- در مدرسه روسی یاد گرفت و در جوانی به صورت هیچ هایک (سفر پیاده با کوله پشتی) شوروی را گشت. او در طول دوره صدراعظمی خود به ویژه پیش از بحران کریمه اوکراین روابط پیچیده، نزدیک و مهمی با پوتین داشت. با این حال گزارش‌ها از شک همیشگی مرکل به پوتین حکایت دارند. برخی از کارشناسان بزرگ شدن مرکل در آلمان شرقی و آشنایی او با شوروی سابق را دلیل شناخت مرکل از پوتین می‌دانند.

 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها