آتش سوزی ها، هوای آمریکا را آلوده کرد

بر اساس گزارش ها پس از چندین روز آتش سوزی در لس آنجلس،امروز هوای این شهر آلوده ترین شهرجهان شده است.

آتش سوزی ها، هوای آمریکا را آلوده کرد

به گزارش مستقل آنلاین، خبرگزاری رویترز نوشت:

این هفته، همزمان با موج آتش‌سوزی‌ها و بلند شدن دود در سراسر لس‌آنجلس، مقامات هشدارهای مربوط به کیفیت هوا را صادر کردند، مدارس کلاس‌ها را لغو کردند و دانشمندان درباره عواقب خطرناک - حتی کشنده - دود آتش‌سوزی هشدار دادند.

در سراسر دومین شهر بزرگ ایالات متحده، ساکنان نگران هوایی هستند که در برخی مواقع باعث سوزاندن ریه ها از خاکستر، دوده و دود ناشی از آتش سوزی هایی شده است که 10000 سازه را ویران کرده است.

بر اساس مصاحبه با کارمندان چهار کسب و کار، دستگاه های تصفیه هوا در برخی از فروشگاه های بزرگ فروخته شد. برخی از ساکنان پنجره ها را پوشانده بودند تا دود به خانه هایشان وارد نشود. و مقامات لس آنجلس از مردم خواستند در مناطقی که دود قابل مشاهده است در خانه بمانند.

در حالی که شرایط روز جمعه بهبود یافت، هشدار کیفیت هوا تا عصر به قوت خود باقی ماند و ذرات خطرناک حدود چهار برابر دستورالعمل سازمان بهداشت جهانی باقی ماند.

در مرکز کنوانسیون پاسادنا، که به یک پناهگاه موقت تبدیل شده است، امدادگران سازمان جهانی بشردوستانه شان پن، CORE، روز جمعه ماسک های N95 را توزیع کردند.

مدیر برنامه های واکنش اضطراری، سانی لی گفت که بی خانمان ها به ویژه در برابر هوای بد آسیب پذیر هستند.

لی می‌گوید: «هیچ جایی برای رفتن آنها به داخل وجود نداشت، و بنابراین با کیفیت بد هوا، بدون هیچ نوع ماسکی، حتی بیشتر از بیرون رنج می‌کشیدند.»

مه معلق

آتش‌سوزی‌های لس‌آنجلس که در اثر بادهای شدید و خشک شدن گیاهان پس از مدت‌ها باران کم یا بدون باران، در روز سه‌شنبه شروع شد و بیش از 34000 هکتار (13760 هکتار) یا حدود 53 مایل مربع (137 متر مربع) را سوزانده است. همچنین محله های متعدد در برخی از مناطق لس آنجلس به خاکستر تبدیل شده اند.

دود آتش سوزی معمولاً گازهای مضر و ذرات معلق را با خود حمل می کند که آن را سمی تر از آلودگی هوای معمولی می کند. آتش‌سوزی‌های جنگلی نه تنها گیاهان، برس‌ها و درختان را می‌سوزاند، بلکه ساختمان‌ها، خانه‌ها و اتومبیل‌هایی که حاوی پلاستیک، سوخت، فلزات و مجموعه‌ای از مواد شیمیایی هستند را نیز می‌سوزاند.

 

مطالعات انجام شده دود آتش سوزی جنگلی را با نرخ بالاتر حملات قلبی، سکته مغزی و ایست قلبی و همچنین ضعف سیستم ایمنی مرتبط دانسته اند.

دانشمندان و پزشکان بهداشت محیط هشدار دادند که ذرات معلق برای افراد مبتلا به بیماری‌های ریوی و قلبی از قبل و همچنین افراد مسن و کودکان خطر ایجاد می‌کند.

کارلوس گولد، دانشمند بهداشت محیطی در دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو، گفت که غلظت ذرات ریز در منطقه لس آنجلس در اوایل هفته به سطوح هشدار دهنده ای بین 40 تا 100 میکروگرم بر متر مکعب رسیده بود و در روز جمعه به حدود 20 کاهش یافت.

گولد گفت: «میزان دود آتش‌سوزی که در چند روز گذشته در لس آنجلس دیده‌ایم، بین 5 تا 15 درصد افزایش در مرگ و میر روزانه را نشان می‌دهد.»

دکتر عفیف الحسن، سخنگوی انجمن ریه آمریکا، گفت که محصولات جانبی شیمیایی ناشی از آتش سوزی، به ویژه آنهایی که از مواد سوخته دست بشر ناشی می شوند، به اعماق ریه ها نفوذ می کنند و حتی می توانند وارد جریان خون شوند.

الحسن گفت: «اگر برای نفس کشیدن سخت‌تر کار می‌کنید و بدنتان در این راه به چالش کشیده می‌شود، می‌تواند به قلب فشار وارد کند و به همین دلیل است که شاهد افزایش حملات قلبی هستید».

حتی در خارج از منطقه آتش سوزی فوری، ساکنان از دود شکایت داشتند. با وزش بادهای دود آتش‌سوزی به دریا، مشتریان کافه Potholder در محله ساحلی لانگ بیچ از نشستن در فضای باز خودداری کردند.

مدیر Veronica Gutierrez گفت که او یک دستگاه تصفیه هوا برای خانه خود خریده است، اما تفاوت چندانی نکرده است.گوتیرز گفت: «ما قطعاً بوی سوختن می‌دهیم.»

کارشناسان هشدار دادند که برای برخی از مردم در سراسر لس آنجلس، خطرات با خاموش شدن آتش تمام نمی شود.

جاستین گیلن واتر، مدیر سوختگی در مرکز پزشکی عمومی لس آنجلس، انتظار داشت استنشاق دود در افراد مبتلا به شرایط تنفسی و آلرژی اثرات طولانی مدت بر سلامتی داشته باشد.

او گفت: «این چیزی خواهد بود که ما نه تنها برای هفته‌ها، بلکه واقعاً سال‌ها به دنبال آن هستیم.»

 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها