زنانی که خروپف میکنند، بیشتر سرطان میگیرند
خروپف ممکن است بیانگر مشکلی در بدن باشد و بدن با این رفتار در خواب، زنگ در خطر بودن سلامتی فرد را بصدا درمی آورد، به طور مثال در جوانان، خروپف نشانه فشار خون بالاست.
محققان اروپایی بر اساس اطلاعات واقعی به این نتیجه رسیدند که خطر ابتلا به سرطان در زنانی که دچار آپنه خواب میشوند افزایش مییابد. یکی از علایم آن خروپف دائمی و قوی است. این خروپف باعث هیپوکسی میشود که برای بدن انسان خطرناک است.
محققان بر اساس پایگاه دادههای اروپایی مبتلایان به آپنه در خواب به این نتیجه رسیدند که ۳۸۸ نفر در بین ۲ هزار بیمار بالای ۱۸ سال مبتلا به سرطان هستند که ۲,۸ درصد آنها زنان میباشند.
سروصدای خروپف در زنان به همان اندازه مردان است، اما به آن اعتراف نمیکنند. اما علاوه بر ناهنجار بودن این صدا، خروپوف میتواند تاثیرات منفی بر عملکرد قلب نیز داشته باشد.
خروپف عارضه ایست که همه آدمهای دنیا از آن هراس دارند و هیچ کس دوست ندارد کنار آدمی شب را سپری کند که خروپوف میکند. خروپف ممکن است بیانگر مشکلی در بدن باشد و بدن با این رفتار در خواب، زنگ در خطر بودن سلامتی فرد را بصدا درمی آورد، به طور مثال در جوانان، خروپف نشانه فشار خون بالاست.
لرزش مجرای تنفسی موجب تولید صدا میشود. حال اگر به دلیل نحوه خوابیدن مسیر هوا بسته شود، تنفس دچار مشکل شده و خروپوف آغاز میگردد. مطابق با مطالعه جدید که اخیراً در جلسه سالیانه در انجمن رادیولوژی شیکاگو برگزار شد، در خانم ها، خروپف و وقفه تنفسی ممکن است زودتر از آقایان منجر به نقص عملکرد قلب بشود.
هنوز مشخص نیست که آیا آپنه خواب مستقیماً منجر به بیماری قلبی میشود یا نه، اما برخی از متخصصان بر این باورند که افرادی که آپنه خواب دارند در خطر پیشرفت هایپرتانسیون یا فشار خون بالا هستند.
بسیاری از افرادی که آپنه خواب دارند بیماری مشترک نیز دارند. این یکی از دلایلی است که چرا اثبات ارتباط مستقیم آپنه خواب و بیماریهای قلبی سختتر است.
ارسال نظر