کسانی که نباید سرکه سیب بخورند
یکی از دلایل محبوبیت سرکه سیب اثر مثبت آن در کاهش وزن است. نوشیدن سرکه سیب به صورت مستقیم از بطری و بدون رقیق کردن آن بی خطر نیست. سرکه سیب حاوی میکروبهای مفید مانند باکتری و مخمر است اما قند طبیعی موجود در آن توسط برخی از این میکروبها به اسید استیک تبدیل میشود. اسیدیته اسید استیک برای دستگاه گوارش لطیف انسان با غشاهای مخاطی در دهان و سراسر این دستگاه بسیار قوی است. رقیق کردن سرکه سیب با آب پیش از مصرف ایده خوبی محسوب میشود.
سرکه سیب میتواند مدت زمان باقی ماندن غذا در معده را افزایش دهد، که این شرایط میتواند گاستروپارسیس (فلج معده) را تشدید کند. با این وجود، اگر به گاستروپارسیس دیابتی مبتلا نیستید، اما گوارشی ضعیف دارید، این اثر میتواند بسیار مفید باشد، زیرا هرچه غذا مدت زمان بیشتری در شیرههای گوارشی معده باقی بماند، احتمال عمل گوارش آن زمانی که معده را ترک کرده و وارد روده کوچک شود، افزایش یابد.
در صورتی که سرکه سیب را رقیق سازید و به بیماری خاصی مبتلا نباشید، این ماده طبیعی میتواند فواید قابل توجهی برای سلامتی داشته باشد که از آن جمله میتوان به تنظیم حساسیت به انسولین در افراد مبتلا به دیابت یا افرادی که از سندرم متابولیک رنج میبرند، کشتن باکتری بیماری زای E. coli موجود در غذا، کاهش وزن و کمک به ایجاد تعادل در خون در افراد مبتلا به بیماری قلبی اشاره کرد.
ارسال نظر