مسئولین به جای غر زدن و وعده دادن، عمل کنند
چنانچه سران قوا و به خصوص قوهمجریه که پیشران حاکمیت است از سطح غر زدن و وعده دادن اینکه صدای معترضان را میشنویم عبور کرده و طرح و برنامه عملی ارائه کنند.
حسن رسولی فعال سیاسی اصلاحطلب در گفتوگو با ایلنا، در پاسخ به این سوال که امروز معترضان حرفهایی دارند اما از کجا باید بفهمند که صدایشان شنیده میشود و چقدر ضرورت دارد تا رئیسجمهور و دولت درباره اصلاحات مدنظر مانند تغییر در ترکیب کابینه یا تغییر در سیاستگذاریها به مردم گزارش دقیق و شفاف دهند، گفت: یکی از موثرترین و کمهزینهترین راهکارهای کاهش نارضایتیها، تنشها و اعتراضات جاری، تن دادن مجموعه نظام کشور به گفتوگو و شنیدن صدای معترضان است. به هر میزانی که کلون ارتباطی شهروندان ناراضی با متولیان امر حکومت دچار انسداد یا اختلال باشد، به همان میزان برعمق و گسترش بحرانها افزوده خواهد شد.
وی افزود: آقای رئیسجمهور و دو نفر دیگر از سران قوا در طول این مدت، به دفعات برای شنیدن صدای معترضان که از بین اقشار مختلف جامعه هستند که گروههای گوناگون سنی و اقوام، مذاهب و سایر اقشار جامعه را دربرمیگیرد، هر کدام با بیان و ادبیات خاصی اعلام آمادگی کردند ولی تا به الان به صورت عملی از سوی صاحبان قدرت گامی برداشته نشده و این قولهای بدون پشتوانه عملی نیز نه تنها کارساز نبوده و نخواهد بود، بلکه بر حجم بیاعتمادی بین معترضان و حاکمیت خواهد افزود.
وی افزود: چنانچه سران قوا و به خصوص قوهمجریه که پیشران حاکمیت است از سطح غر زدن و وعده دادن اینکه صدای معترضان را میشنویم عبور کرده و طرح و برنامه عملی ارائه کنند و گامهای اجرایی را بردارند، فکر میکنم میتواند موجب باز شدن باب گفتوگو و انتقال پیام بین ۱۰۰ درصد ناراضیان کشور و متولیان اداره امور برای خروج از این شرایط بحرانی و اعتراضی و قدم گذاشتن در یک فضایی که گفتوگوهای چندجانبه از سوی حاکمیت با نمایندگان وجدان و افکار عمومی جامعه شود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در پاسخ به این سوال که مردم توقع دارند برخی قوانین اصلاح شود و نوع برخورد با مدیریت کشور بیش از گذشته تغییر کند. لازمه این کار چیست و به چه شکلی میتوان این اقدامات را انجام داد، گفت: در محتوای گفتوگویی که گفته شد، دستورکار گفتوگوها این موضوع را روشن خواهد کرد. چنانچه نمایندگانی از سوی حاکمیت و مردم درباره موضوعاتی که مطرح شد به گفتوگو بپردازند، از دل آن میتوانند نقطه اشتراک و مورد قبول طرفین را به عنوان اقدامات عملی و اجرایی در دستور کار قرار دهند.
ارسال نظر