دلار کامبک زد، اما طلا ریخت!

سرمایه گذاران انتظار داشتند که افزایش سقف بدهی ایالات متحده بتواند بر رتبه بلندمدت اقتصاد ایالات متحده تأثیر بگذارد، که بر دلار آمریکا تأثیر می گذارد و جذابیت قیمت طلا به عنوان یک پناهگاه را بهبود بخشد اما تاخیر در مذاکرات سقف بدهی آمریکا بر قیمت طلا تاثیر زیادی گذاشت و منجر به به افت قیمت طلا شد.

دلار کامبک زد، اما طلا ریخت!

به گزارش مستقل آنلاین؛ قیمت طلا توانست پس از بازگشت از 1976 دلار به بالای 1990 دلار برسد اما این جهش قیمتی پایدار نبود و در 24 ساعت گذشته فلز زر افت بی‌سبقه‌ای را تجربه کرد.

خبرآنلاین نوشت: سرمایه گذاران انتظار داشتند که افزایش سقف بدهی ایالات متحده بتواند بر رتبه بلندمدت اقتصاد ایالات متحده تأثیر بگذارد، که بر دلار آمریکا تأثیر می گذارد و جذابیت قیمت طلا به عنوان یک پناهگاه را بهبود بخشد اما تاخیر در مذاکرات سقف بدهی آمریکا بر قیمت طلا تاثیر زیادی گذاشت و منجر به به افت قیمت طلا شد.

شاخص دلار آمریکا پس از دفاع از حمایت بحرانی 101.00 با وجود احتمال بیشتر این که یک افزایش نرخ دیگر از سوی فدرال رزرو اتفاق افتد، بازگشته است. افزایش متوالی ۲۵ واحد پایه (bp) نرخ بهره از سوی فدرال رزرو، نرخ بهره را به بالای ۵ درصد خواهد رساند.

بازگشت شاخص دلار آمریکا فشار بیشتری بر قیمت طلا وارد کرد؛ تا جایی در 24 ساعت گذشته هر اونس طلا در بازارهای جهانی 3 دلار و 71 سنت افت کرده است و به قیمت هزار و 983 دلار و 62 سنت رسیده‌است.

جیمز بولارد، رئیس فدرال رزرو سنت لوئیس گفت: بانک مرکزی ایالات‌متحده بر اساس داده‌های اخیر و پایداری تورم، باید به افزایش نرخ بهره ادامه دهد در حالی که به نظر می‌رسد اقتصاد به رشد خود ادامه می‌دهد. رافائل بوستیک، رئیس فدرال رزرو آتلانتا گفت که بانک مرکزی ایالات‌متحده احتمالاً یک افزایش نرخ دیگر در پیش دارد و بازارها با احتمال ۸۳.۲ درصدی برای افزایش ۲۵ واحدی در ماه مه قیمت‌گذاری می‌کنند. طلا به عنوان پوششی در برابر تورم و عدم قطعیت‌های اقتصادی در نظر گرفته می‌شود اما نرخ‌های بهره بالاتر جذابیت دارایی‌های بدون بازده را کاهش می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، اس‌پی‌دی‌آر گلدتراست، بزرگ‌ترین صندوق سرمایه‌گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان اعلام کرد که دارایی‌های آن در روز سه‌شنبه از ۹۲۵.۷ تن در روز دوشنبه ۰.۱۶ درصد کاهش یافت و به ۹۲۴.۲۵ تن رسید. در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای نقره با ۰.۱ درصد افزایش به ۲۵.۲۳ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۰۸۱ دلار و ۶۶ سنت رسید و پالادیوم با ۱.۲ درصد افزایش به ۱۶۲۷ دلار و سه سنت رسید.

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها