علائم و درمان تیروئید چشم
یک چشم پزشک گفت: درگیری تیروئید در کاسه چشم با نام بیماری اتوایمیون یا خود ایمنی شناخته شده است.
قاسم فخرایی چشم پزشک و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره بیماری تیروئید چشم گفت: درگیری تیروئید در کاسه چشم با نام بیماری اتوایمیون یا خود ایمنی شناخته شده است که با تولید محرکها منجر به افزایش حجم بافتهای چربی و عضلانی اطراف چشم و حدقه و در اغلب موارد باعث پرکاری تیروئید میشود.
تیروئید چشمها با بروز چه عوارضی خود را نشان میدهند؟
فخرایی با اشاره به عوارض ناشی بیماری تیروئید چشم اظهار کرد: محرکهای خود ایمنی با افزایش بافتها در نواحی چشم منجر به معضلاتی مانند بیرون زدگی کره چشم، اختلالات بینایی، اختلالات عصبی، از بین رفتن زیبایی، فشار چشم، زخم و خشکی چشم و باز شدن بیش از حد شکاف پلکی میشود.
چگونه تیروئید چشمها را درمان کنیم؟
این چشم پزشک درباره درمان تیروئید چشم گفت: درمان تیروئید چشم در موارد حاد با تجویر پزشک باید دارویی باشد تا باعث کنترل و کاهش التهاب، عفونت و پر کاری تیروئید چشمها شود.
فخرایی تصریح کرد: در صورت بی تاثیر بودن داروها برای درمان تیروئید جراحیهای گوناگونی به منظور برگشت زیبایی به فرد و جلوگیری از خشک شدن سطح پوست چشم باعث کاهش بافتهای تجمعی و فشار عصبی در نواحی چشمها میشوند.
او افزود: افزایش حجم بافتهای چربی در نواحی اطراف چشمها منجر به اختلالات حرکتی چشمها و ایجاد دوبینی در افراد میشود.
چه کسانی بیشتر به بیماری تیروئید مبتلا میشوند؟
فخرایی اظهار کرد: این بیماری به تدریج در افراد مخصوصا بانوان و افراد میانسال ظاهر میشود و دارای هیچ علائم حادی نیست، اما در موارد شدید میتواند باعث ایجاد مشکلات فراوان در افراد شود.
فخرایی گفت: قرمزی سفیدی چشم، باز شدن شکاف پلکی چشم و بیرون زدن چشمها از اولین علائم ابتلا به بیماری تیروئید چشم هاست.
ارسال نظر