مهران رجبی: لوکیشین‌ سریال‌ها تکراری است

بازیگر «گیله وا» گفت: کشورمان با این همه قصه های بومی و یا حتی طبیعت مختلف از کویر گرفته تا دریا و جنگل و غیره، می تواند بستر داستان‌پردازی سریال و فیلم ها باشد؛ حیف است که بیخیال اینها در تولیدات شویم.

مهران رجبی: لوکیشین‌ سریال‌ها تکراری است

 مهران رجبی، بازیگر مینی‌سریال «گیله‌وا» که در کنداکور این هفته شبکه سیه سیما قرار گرفته است، در گفتگو با دانشجو با اشاره به این مجموعه داستانی عنوان کرد: به نظرم حیف بود که «گیله وا» تنها در قالب مینی سریال و هفت قسمت ساخته شود. این داستان و این فضای داستانی، به نظرم اینقدر جذابیت و کشش داشت که حتی در 30 قسمت به تولید برسد.

بازیگر نقش «شیخ علی» اشافه کرد: من برای چندمین بار است که تجربه بازی در نقش روحانی را دارم و «شیخ علی» نیز هرچند نقشی محوری نیست، اما در این فراز و نشیب قصه تاریخی وجودش حس می‌شود.

«گیله وا» می‌توانست بیش از این‌ها روی آنتن بماند

رجبی همچنین گفت: «گیله وا» در واقع قصه‌ای عاشقانه است که در پشت زمینه داستانی، اشاره به ماجرا‌هایی مثل قحطی صد سال اخیر دارد و نیز نمایی از شخصیت میرزا کوچک خان جنگلی را به تصویر می‌کشد؛ بنابراین این مینی سریال با این حجم داستانی و با قصه پردازی بیشتر، می‌توانست بیش از این‌ها روی آنتن بماند.

وی با این حال افزود: به هرحال نظر تیم نویسندگی و فیلمساز است که تصمیم بگیرد اثری چگونه و چند قسمتی باشد و با من هم از روز اول به عنوان حضور در چنین قالبی قرارداد بستند. «گیله وا» خوب ساخته شده و دیدنش در چشم مخاطب راضی کننده است.

عمدتا بر در و دیوار تهران متمرکز شده ایم

این بازیگر اشاره داشت: مخاطب از دیدن این نوع لوکیشن‌های واقعی و زیبا به واقع لذت می‌برد؛ همچنان که با «گیله وا» با اثری روبرو می‌شوید که هم تصاویری جالب در صحنه‌هایی زیبا را به مخاطب تقدیم می‌کند و هم به نوعی روایتگر مستندی داستانی برای اوست.

بازیگر نقش «شیخ علی» با انتقاد از تکراری شدن فضای بصری سریالسازی گفت: ما این همه مناطق بکر با داستانی‌هایی حتی واقعی و دست نخورده داریم که می‌تواند تبدیل به اثر نمایشی و تصویری شود، اما عمدتا بر در و دیوار تهران متمرکز شده ایم.

رجبی در اینباره یادآور شد: همه سریال‌ها پر شده از یک در و دیوار و مبل و این‌ها با ماشین‌های لوکس که واقعا دیگر حال بهم زن شده؛ اینطور هم مخاطب در نمای دوربین یا فقط کارکتر‌ها را میبیند و داستانی که روایت می‌کنند یا همین فضای بصری تکراری و همیشگی.

حیف است که بیخیال طبیعت ایران برای تولید فیلم و سریال‌ها شویم

بازیگر مینی سریال «گیله وا» ادامه داد: این کشور با این همه قصه‌های بومی و یا حتی طبیعت مختلف از کویر گرفته تا دریا و جنگل و غیره، می‌تواند بستر داستان پردازی سریال و فیلم‌ها باشد؛ حیف است که بیخیال این‌ها در تولیدات شویم. این‌ها اینقدر زیبا هستند که نیاز به گفتن و تاکید مجدد ندارد.

رجبی در عین حال تاکید کرد: من به عنوان یک بازیگر قطعا از بودن در چنین تولیداتی استقبال می‌کنم، اما بالاخره سریال و فیلم ساختن در شهرستان‌ها گران تمام می‌شود؛ از هزینه‌هایی مثل رفت و آمد گرفته تا اجاره کردن خانه برای تک تک بازیگران؛ به قول معروف بازیگران هم خانه نمی‌شوند و آبشان توی یک جوی نمی‌رود!

قطعا دلم می‌خواهد که در شهرستان‌ها کار کنم

مهران رجبی اینگونه نیز گفت: وگرنه اگر شرایط فیلم و سریالسازی ما جوری باشد که بتواند مسیر را برای تولید در مناطق مختلف ایران باز کند، منِ بازیگر هم قطعا دلم می‌خواهد که در شهرستان‌ها کار کنم؛ لااقل از دست این شلوغی‌های تهران خلاص می‌شویم.

گفتنی است؛ مینی «گیله وا» ساخته اردلان عاشوری که این شب‌ها درحال پخش از شبکه سه سیماست، مینی سریالی روایتگر موضوعی عاشقانه است که در تلاش است با نگاهی عاطفی، به زندگی مردم شمال ایران در بستر اتفاقات تاریخی سال 1297 بپردازد و روایتگر سبک زندگی و روابط اجتماعی و عاطفی مردم ایران و نقش انگستان در امور داخلی کشور در صد سال گذشته باشد.

این مینی سریال به تهیه کنندگی امیر بنان، در 7 قسمت و در شهر‌های سیاهکل، کیاشهر و تهران تصویربرداری شده است. از بازیگران اصلی این مینی سریال می‌توان به حمیدرضا پگاه، ستاره اسکندری، امیرحسین صدیق، مهدی زمین‌پرداز، امیر حسین هاشمی، مهران رجبی و پریا مردانیان اشاره کرد. همچنین حسین توشه، علی عطایی، ستاره حسینی، حدیث نیکرو، برت جان کورن، استوارت دنیسون، امیر حامد، سینا محمدی‌فر و ماهک خرسندی به نقش‌آفرینی در این مینی سریال پرداخته‌اند.

همچنین از نکات قابل توجه این سریال که با حواشی چندی ازجمله تعویق در زمان پخش نیز همراه بود، ایفای نقش میرزا کوچک خان جنگلی توسط بهروز شعیبی است.

 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها