اتفاقی بی‌سابقه در سینمای ایران / فیلم مستند «در جستجوی فریده» نماینده ایران در اسکار شد

فیلم مستند سینمایی «در جستجوی فریده» ساخته آزاده موسوی و کوروش عطایی در تصمیمی غیر منتظره از سوی هیئت انتخاب به‌عنوان نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۰ معرفی شد.

اتفاقی بی‌سابقه در سینمای ایران / فیلم مستند «در جستجوی فریده» نماینده ایران در اسکار شد

سرویس فرهنگی مستقل‌آنلاین:

هیات معرفی نماینده سینمای ایران به مراسم اسکار، فیلم مستند «در جستجوی فریده» به کارگردانی آزاده موسوی و کورش عطائی را به عنوان نماینده سینمای ایران برای معرفی به اسکار ۲۰۲۰ انتخاب کردند.

رائد فرید زاده دبیر و سخنگوی هیات معرفی فیلم ایرانی به اسکار اعلام کرد در ابتدا فهرستی اولیه متشکل از ۱۰ فیلم در جلسه انتخاب نماینده سینمای ایران دراسکار از میان ۷۰ فیلم اکران شده که شرایط لازم برای شرکت در مراسم اسکار را داشتند، انتخاب شدند.

به گزارش مستقل‌آنلاین و  به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، در ادامه اعضای هیات انتخاب با بازخوانی مقررات به بررسی تخصصی فیلم ها پرداخته و در نهایت از میان فهرست اولیه که شامل ۱۰ فیلم بود، پس از رأی‌گیری و تجمیع نظرات، به یک فهرست متشکل از ۳ فیلم «قصر شیرین» ساخته رضا میرکریمی، «در جستجوی فریده» ساخته آزاده موسوی و کوروش عطایی و «متری شش و نیم» ساخته سعید روستایی رسیدند.

به گفته فرید زاده، از میان فهرست ۳ فیلم موجود و با رای هیات انتخاب، فیلم «در جستجوی فریده» به کارگردانی آزاده موسوی و کوروش عطایی به‌عنوان گزینه نهایی و به عنوان نماینده سینمای ایران به مراسم اسکار سال ۲۰۲۰ معرفی خواهد شد.

فیلم‌های «مغزهای کوچک زنگ‌زده» ساخته هومن سیدی، «بمب، یک عاشقانه» ساخته پیمان معادی، «سرو زیر آب» ساخته محمدعلی باشه‌آهنگر، «آشغال‌های دوست داشتنی» ساخته محسن امیر یوسفی، «قصر شیرین» ساخته رضا میرکریمی، «در جستجوی فریده» ساخته آزاده موسوی و کوروش عطایی، «عرق سرد» ساخته سهیل بیرقی، «متری شش و نیم» ساخته سعید روستایی، «سرخپوست» ساخته نیما جاویدی و «شبی که ماه کامل شد» ساخته نرگس آبیار فهرست اولیه هیات انتخاب برای معرفی نماینده سینمای ایران به اسکار را تشکیل داده بودند.

هیات معرفی فیلم ایرانی به فرهنگستان علوم و هنرهای سینمایی اسکار ۲۰۲۰ از هنرمندان پیشنهادی خانه سینما، فرشته طائرپور تهیه‌کننده، فاطمه معتمدآریا بازیگر، ابوالحسن داودی کارگردان، تورج منصوری فیلمبردار، رسول صدرعاملی کارگردان، امیر اثباتی طراح صحنه، مرتضی رزاق کریمی تهیه کننده، مهرزاد دانش منتقد تشکیل شد که رائد فرید زاده معاون بین الملل بنیاد سینمایی فارابی به عنوان عضو حقوقی این جمع را همراهی می کرد.

گفتنی است این اولین بار در تاریخ سینمای ایران است که فیلمی مستند به عنوان نماینده ایران در اسکار انتخاب می‌شود. این انتخاب در حالیست که این فیلم مستند تحسین شده، رقبای داستانی قدرتمندی مانند «مغزهای کوچک زنگ‌زده»، «متری شیش و نیم» و «قصرشیرین»  پیش رو داشت و توجه اعضای هیئت انتخاب به یک فیلم مستند غیرمنتظره و جالب توجه است.

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها