حسین شریعتمداری:

اعلام نامزدی برخی اهانت به ملت است

فردی که می خواهد برنامه ها را اجرا کند باید توانمندی های اولیه را داشته باشد و زمانی که نامزد انتخابات ریاست جمهوری می شود سابقه دارد که قابل ارزیابی است. این روزها افرادی اعلام نامزدی کردند بعضی از آنها اعلام نامزدی شان، اهانت به ملت است که باید مورد ارزیابی قرار گیرد.

اعلام نامزدی برخی اهانت به ملت است

به گزارش «انتخاب»، حسین شریعتمداری در برنامه گفتگوی ویژه خبری گفت: اعلام نامزدی برخی برای انتخابات ریاست جمهوری توهین به ملت ایران است. مگر کشور صاحب ندارد که برخی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری می شوند؟!

حسین شریعتمداری افزود: برنامه یک سوی ماجراست و اجرا و توان اجرای آن سوی دیگر ماجراست.

شریعتمداری ادامه داد: فردی که می خواهد برنامه ها را اجرا کند باید توانمندی های اولیه را داشته باشد و زمانی که نامزد انتخابات ریاست جمهوری می شود به هر حال سابقه دارد که قابل ارزیابی است.

وی گفت: این روزها افرادی اعلام نامزدی کردند بعضی از آنها اعلام نامزدی شان، اهانت به ملت است که باید مورد ارزیابی قرار گیرد.

او تصریح کرد: نامزدها در ابتدا باید کفایت داشته باشند و کفایت لزوماً یک مقوله کیفی نیست بلکه بایستی کفایت در عمل هم نشان داده شود و افردی که در مقابل برخی از مشکلات عادی مردم ناتوان بودند نباید در صحنه حضور پیدا کنند و حتی افرادی که از کسانی که ناتوان در اداره کشور بودند حمایت کردند اینها هم مورد سؤال هستند.

شریعتمداری گفت:درست است که ظریف نهیب پدرانه رهبری را پذیرفت ولی در بیانیه ای که بعد از سخنان رهبری منتشر کرد بر روال قبلی تأکید کرد.

وی افزود: اینکه چه کسی این مصاحبه را افشا کرده باید پیگیری شود ولی در این ماجرا این اولویت دوم است و اولویت اول صحبت های وزیر امور خارجه است چرا که این صحبت ها کارشناسی نیست.

او ادامه داد: آنچه که اتفاق افتاده این است که ظریف حرف و خواسته آمریکایی ها را مطرح کرد. ظریف حرکت شهید سلیمانی را زیر سؤال می برد.

وی افزود: حضور ما در منطقه و توانایی های نظامی ما و گفتمانی که پرمخاطب است موجب شده تا آمریکایی ها در منطقه نتوانند آن گونه که می خواهند عمل و سیاست انفعالی را دیکته کنند.

او ادامه داد: وزیر امورخارجه در آن مصاحبه می گوید افراد، طیف ها و جریاناتی مثل قاسم سلیمانی و نیروی مقاومت مانع شدند؛ که باید بگویم اگر اینها نبودند شما نمی توانستید صحبت کنید و اگر شما را تحویل می گیرند به این دلیل است که اینها پشت سرتان هستند.

شریعتمداری گفت: ظریف اعلام می کند که برای تاریخ شفاهی است ولی در این تاریخ شفاهی که شما بحث می کنید آمریکا کجاست و یک کلمه درباره آمریکا نمی گویید و این چه توصیف تاریخی است؛ البته تاریخ شفاهی زمانی مطرح می شود که طرفین و متخصصین در این زمینه حاضر و نظرات هم داشته باشند.

وی با اشاره به صحبت شهید سلیمانی که می گفت برای دشمن کوچه باز نکنید، ادامه داد: وقتی که برای دشمن کوچه باز می کنید از همان کوچه وارد می شود.

شریعتمداری افزود: ظریف شخصیت متدین است و انسان های متدین خیانت نمی کنند ولی کلاه سرشان می گذارند.

وی گفت: عملکرد سیاست خارجی ما در این مدت چه بوده است و آیا وظایف را انجام داده اند؟

او افزود: بعد از صحبت های مقام معظم رهبری عده ای گفتند که وزارت امور خارجه هیچ کاره است؛ البته که هیچ کاره نیست بلکه مجری است؛ ولی خوب عمل نکرد.

شریعتمداری گفت: کجای دنیا زمانی که فردی می خواهد کاندیدا شود راه را باز می کنند؟ شرایطی دارد که باید با شرایطی که برای کاندیدا در نظر گرفته شده انطباق داشته باشد؛ و وظیفه شورای نگهبان هم همین است.

وی ادامه داد: آمریکا یک نهادی به عنوان دیوان عالی دارد که تعداد اعضای آن 11 نفر است که این ها هر تصمیمی می گیرند نهایی است و هیچ کس حق حرف ندارد.

شریعتمداری اضافه کرد: در دیوان عالی آمریکا بر اساس نظر شخصی خودشان نظر می دهند ولی اینجا شورای نگهبان بر اساس قوانین نظر می دهند و همچنین ملزم است قانونی را که موجب شده که صلاحیت یک کاندیدا رد شود به خود فرد اعلام کند.

وی گفت: تعدادی از نمایندگان فساد اقتصادی داشتند؛ چرا باید تأیید صلاحیت شوند؟ و عده ای به دنبال این هستند که کاندیدا بشوند تا رد صلاحیت شوند چون می دانند رد صلاحیت می شوند.

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها