نمایندگان مجلس یازدهم برای کارشکنی علیه دولت احساس تکلیف میکنند
نمایندگان مجلس یازدهم در این چند ماهی که شروع بهکار کرده، بهطور واضحی نشان دادهاند که برای کارشکنی علیه دولت احساس تکلیف میکنند. البته آنها علیالظاهر ادعای دفاع از حقوق مردم را دارند.
مجلس یازدهم با وجود توصیه مقام معظم رهبری برای تلاش همه ارکان نظام به ایجاد اتحاد، رویه افراطی خود را که از پیش از شروع رسمی دوره یازدهم داشت، همچنان ادامه میدهد تا افکار عمومی نگران هزینهسازیهای چنین روند غلطی باشد.
داریوش قنبری، نماینده ادوار مجلس، در گفتوگو با اعتمادآنلاین در اینباره اظهار داشت: نمایندگان مجلس یازدهم در این چند ماهی که شروع بهکار کرده، بهطور واضحی نشان دادهاند که برای کارشکنی علیه دولت احساس تکلیف میکنند. البته آنها علیالظاهر ادعای دفاع از حقوق مردم را دارند و اینطور وانمود میکنند که دغدغهای غیر از کاهش دردهای مردم ندارند. اما آنچه در رفتار و کردارشان مشاهده میشود، چیزی جز این نیست که اهداف و منویات سیاسیشان را نسبت به حل مسالههای مردم در اولویت میدانند.
این فعال سیاسی اصلاحطلب در ادامه سخنانش گفت: نمایندگان مجلس دقیقا به همین دلیلی که عنوان شد، رفتاری از خود نشان میدهند که معلوم است، فقط با انگیزه تقابل با دولت صورت میگیرد. از آن بدتر هم این است که مجلس اساسا به مباحثی ورود میکنند و درباره موضوعهایی تصمیم میگیرند که اصلا در حیطه اختیارات مجلس نیست. به عنوان مثال طرحی که برای اصلاح شرایط کاندیداهای ریاستجمهوری وضع کردهاند، در تقابل آشکار با قانون اساسی است،. آن هم در حالی که جایگاه مجلس به نمایندگان این اجازه را نمیدهد که درباره قانون اساسی نظر بدهند.
قنبری تاکید کرد: به نظر من نمایندگان فعلی بیشتر به فکر انتخابات ۱۴۰۰ هستند و برای رسیدن به این هدف، دست به هر کاری میزنند. به عنوان مثال در قانون اساسی به همه مردم مجوز ثبتنام در انتخابات ریاستجمهوری داده است که مجلس یازدهم در تلاش است با وضع قانون، فرد موردنظرشان بتواند در انتخابات آتی بیرقیب باشد.
وی توضیح داد: جریانی که بهواسطه انتخاباتی کمرای در سال ۹۸ کرسیهای مجلس را در اختیار خود دید، در تلاش است فضا را به نوعی مدیریت کند تا انتخابات ۱۴۰۰ هم با مشارکتی پایین برگزار شود تا بعد از بهارستان، پاستور را هم فتح کنند. در واقع نمایندگان مجلس یازدهم درک صحیحی از دموکراسی ندارند و به همین دلیل، میخواهند هم حق انتخاب کردن و هم حق انتخاب شدن را از مردم بگیرند.
داریوش قنبری در پایان گفت: لازم است نهادهای بالادستی جلوی قانونگریزی مجلس را بگیرند. هر چند که نمایندگان فعلی نشان دادند حتی توصیههای مقام معظم رهبری را هم نادیده میگیرند.
ارسال نظر