در این شرایط هم ذهن‌ها هنوز درگیر اجرای کنسرت و ورود زنان به ورزشگاه است

در سال‌های اخیر کسانی بر مسند اجرا نشستند که به این تفکر اعتقادی ندارند مثلا امام جامعه از خدا می گفت و آنها سراغ کدخدا می رفتند. امام جامعه از لزوم مردمی سازی اقتصاد می گفت و آنها بستر را برای اختصاصی‌سازی فراهم می کردند. امام جامعه از لزوم ازدواج جوانان می گفت اما آنها به دنبال اجرای کنسرت، راهیابی زنان به ورزشگاه و اجرای سند ۲۰۳۰ بودند.

در این شرایط هم ذهن‌ها هنوز درگیر اجرای کنسرت و ورود زنان به ورزشگاه است

 نماینده مردم رفسنجان در مجلس با بیان اینکه در سال‌های اخیر کسانی در مسند بودند که به تفکر انقلابی اعتقاد نداشتند، گفت: مثلا امام جامعه این افراد از لزوم ازدواج و فرزندآوری می‌گفت اما مسئولان در پی برگزاری کنسرت، راهیابی زنان به ورزشگاه و اجرای سند ۲۰۳۰ بودند.

حسین جلالی در جلسه علنی روز یکشنبه ۱۱ آبان ماه مجلس شورای اسلامی در نطق میان‌دستور خود گفت: در عصر حاضر وقوع انقلاب اسلامی پدیده‌ای معجزه‌آسا و خارق‌العاده بود. انقلاب در کشوری رخ داد که سلسله پادشاهان طاغوتی بیش از ۲۰۵۰ سال بر مقدرات این مرز و بوم مسلط بودند. در چنین شرایطی انقلاب یک شعاع نور، یک مژده رهایی و بارقه امید بود. حاصل این انقلاب پیشرفت‌های بزرگی در صنعت هسته‌ای، سلول‌های بنیادی، تکنولوژی نانو، پیشرفت‌های پزشکی و هواوفضا بوده است. امروز دستگاه رسانه‌ای غرب تلاش می کند دستاوردهای روشن انقلاب را انکار کند.

نماینده مردم رفسنجان و انار در مجلس ادامه داد: مگر خدای متعال این ملت را در بزنگاه‌هایی مانند جنگ تحمیلی، تحریم‌های سخت اقتصادی، فتنه‌های پیچیده داخلی مثل ترورهای کور یا فتنه ۷۸، ۸۸ و فتنه بنزینی ۹۸ به حال خود رها کرده است؟ انقلاب یک آغاز بود نه یک پایان. اگر غفلت کنیم و قدر ندانیم دچار خسران می شویم.

جلالی با بیان اینکه در طول سال‌های گذشته غرب‌گراها و لیبرال‌ها در عرصه اقتصاد، علم و فرهنگ نفوذ داشتند، ابراز عقیده کرد: در مقاطع مختلف این افراد مدیریت کلان را در دست داشتند و دقیقا نقطه خطر و عامل کندی حرکت انقلاب به سمت اهداف متعالی هستند. قبله آمال و قله تمدن و پیشرفت نزد این افراد غرب است. به عقیده من، ریشه بسیاری از نابسامانی‌ها و مشکلات جامعه حاکمیت همین تفکر بوده است. این همان دغدغه عاشقان انقلاب بود که می‌گفتند نگذارید انقلاب به دست نامحرمان بیفتد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس با تاکید بر اینکه سخنانش مجادله و منازعه سیاسی صرف نیست، گفت: این یک نزاع گفتمانی عمیق است. فرق است بین تفکری که خدا را در نظر دارد و کسی که دنبال سازش با کدخدا است. کسی که به نصرت الهی باور دارد و کسی که معتقد است ایرانی در حد درست کردن آبگوشت بزباش است و برای پیشرفت باید از فرق سر تا نوک پا فرنگی شویم.

جلالی با اشاره به اینکه شواهد عینی گویای کارآمد بودن تفکر دینی است، گفت: هر جا به تفکر انقلابی عمل کردیم پیشرفت‌های زیادی به دست آوردیم. هشت سال دفاع مقدس، مجاهدت‌های مدافعان حرم، فعالیت‌های هسته‌ای، نانو و سلول‌های بنیادین و خود حاج قاسم سلیمانی مشت نمونه خروار این ماجرا است. در سال‌های اخیر کسانی بر مسند اجرا نشستند که به این تفکر اعتقادی ندارند مثلا امام جامعه از خدا می گفت و آنها سراغ کدخدا می رفتند. امام جامعه از لزوم مردمی سازی اقتصاد می گفت و آنها بستر را برای اختصاصی‌سازی فراهم می کردند. امام جامعه از لزوم ازدواج جوانان می گفت اما آنها به دنبال اجرای کنسرت، راهیابی زنان به ورزشگاه و اجرای سند ۲۰۳۰ بودند.

وی در پایان نطق خود با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری در مورد افزایش جمعیت گفت: ان‌شالله فردا طرح حمایت از خانواده به صحن علنی مجلس می آید و با رای قاطع همکاران به تصویب می رسد تا لبخند بر لبان نایب امام زمان (عج) بنشانیم.

منبع: ایسنا

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها