تندروها راه تجزیه کشور را دنبال می‌کنند!

این‌ها برنامه‌ریزی برای ۸ سال حضور کرده بودند و برای بعد از ۸ سال هم برنامه‌ریزی کرده بودند که افراد تندوری دیگری بیایند و قدرت اجرایی کشور را در دست بگیرند که یک دفعه با حادثه‌ای که برای رییس‌جمهور شهید رخ داد آرزوهایشان به هم خورد و این برایشان سنگین است قابل هضم نیست که یک نفر با یک گفتمان دیگر بیاید تمام برنامه‌ها را بهم بریزد. من فکر می‌کنم بیشتر دنبال عقده‌گشایی‌های سیاسی هستند تا منافع ملی

تندروها راه تجزیه کشور را دنبال می‌کنند!

لایحه مشاغل خاص، لایحه تک نفره بود یعنی لایحه برای آقای ظریف تدوین شده است

 

 

گروه سیاسی – با گذشت 6 ماه از آغاز به کار دولت، تندروها در مجلس و سایر نقاط به دنبال استیضاح، برکناری و سرنگونی دولت پزشکیان هستند. در حالی که کشور با مشکلات بسیاری دست به گریبان است، حامیان دولت ابراهیم رئیسی که برای 8 سال آینده خود برنامه ریزی کرده بودند مدام بر طبل نارضایتی خود از عملکرد دول می‌کوبند و مدعی شده‌اند که اگر دولت نزدیک به رئیسی یعنی سعید جلیلی و گفتمان جبهه پایداری روی کار می‌آمد وضعیت به این شکل پیش نمی‌رفت.

یک عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در همین رابطه به خبرگزاری ایلنا گفت: معتقدم نفوذ همیشه به این معنی نیست که یک نفر بیایید جاسوسی کند؛ نفوذ می‌تواند این باشد که یک نفر انسجام داخلی را بر هم بزند. ما باید بسیار مواظب باشیم آن هم در این شرایط که نارضایتی وجود دارد مراقب باشیم چنین اتفاقی رخ ندهد.

وی با بیان این‌که من نگران این نیستم که یک گروه بیایند علیه نظام شعار دهند، عنوان کرد: نگرانی‌ام از تلاش دشمنان برای تجزیه کشورمان است و باید با انسجام داخلی و حفظ وحدت جلوی این موضوع را بگیریم چون باید ایران برای ما مهم‌تر از هر چیزی باشد.

محمدمهدی شهریاری گفت: کسانی هستند که به دنبال منافع گروهی و سیاسی خودشان هستند و ایران و یکپارچگی آن برای‌شان مهم نیست حتما باید به رفتار و عملکرد این گروه شک داشته باشیم.

وی درباره این‌که ۶ ماه نشده است که دولت سرکار آمده یک دفعه مسئله استعفای رئیس جمهور مطرح می‌شود، یا جایی عده‌ای تجمع می‌کنند که معاون رئیس جمهور باید اعدام شود یا بیان می‌کنند پزشکیان ۴ سال دیگر کاندیدای ریاست جمهوری نمی‌شود، این رفتارها ناشی از چیست، بیان کرد: این گروه اقلیتی این طور فکر و رفتار می‌کنند؛ این‌ها فکر نمی‌کردند تا ۸ سال بر حکمرانی سوار بر قدرت‌شان خدشه‌ای وارد شود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی خاطرنشان کرد: این‌ها برنامه‌ریزی برای ۸ سال حضور کرده بودند و برای بعد از ۸ سال هم برنامه‌ریزی کرده بودند که افراد تندوری دیگری بیایند و قدرت اجرایی کشور را در دست بگیرند که یک دفعه با حادثه‌ای که برای رییس‌جمهور شهید رخ داد آرزوهایشان به هم خورد و این برایشان سنگین است قابل هضم نیست که یک نفر با یک گفتمان دیگر بیاید تمام برنامه‌ها را بهم بریزد. من فکر می‌کنم بیشتر دنبال عقده‌گشایی‌های سیاسی هستند تا منافع.

وی درباره این‌که آیا این جریان از حرف رهبری هم عبور کرده‌اند، چرا که رهبری عنوان کردند موفقیت دولت، موفقیت نظام است، گفت: بله مشخص است، اصلا این‌ها اگر رهبری صحبت‌هایی کردند که در جهت منافع آنها باشد حمایت می‌کنند و اگر در جهت منافع‌شان نباشد مقابل آن رفتار می‌کنند.

شهریاری گفت: به حرف رهبری هم گوش نمی‌دهند، همین الان مصادیق زیادی داریم همین الان که بحث حمایت رهبری از دولت است، این‌ها عکس آن عمل می‌کنند مصداق زیاد است. این‌ها در جایی که منافع شان با صحبت‌های رهبری منافات دارد یک جور دیگر عمل می‌کنند.

همچنین احمد بخشایش‌اردستانی درباره همین موضوع و تلاش جبهه پایداری در مجلس برای برکناری ظریف و محمدرضا عارف به رویداد 24 گفت: حدود دو ماه پیش سوالی توسط آقای رسایی و چند نفر از دیگر نمایندگان در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از وزیر اطلاعات و معاون پارلمانی رییس جمهور مطرح شد، که پاسخ‌ها برای نمایندگان سوال کننده قانع کننده نبود.

وی درباره این موضوع افزود: در روند سوال‌هایی که در کمیسیون مطرح می‌شود روال کار این است که بعد از طرح سوال و استماع پاسخ ها، نمایندگان سوال کننده می‌گویند که پاسخ قانع کننده بوده است یا خیر، در حقیقت نمایندگانی که در کمیسیون هستند در حکم هیات منصفه بوده و وقتی نماینده یا نماینده سوال کننده از پاسخ قانع نشده باشد، موضوع به جلسه علنی در صحن ارجاع می‌شود.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تاکید دارد که «احتمال می‌دهم که، چون گزارش در صحن خوانده نشد و احتمالا تعارضی بین کمیسیون و هیات رییسه درباره قرائت گزارش رخ داد، کمیسیون با توجه به صحبت‌های ظریف در داووس، تصمیم گرفت گزارش را به صورت بیانیه منتشر کند».

بخشایش اردستانی همچنین می‌گوید که این گزارش که به صورت بیانیه منتشر شده به امضا همه اعضا کمیسیون نرسیده است. او تاکید دارد: احساس میکنم بیانیه کمیسیون امنیت ملی در این راستا است، اما این بیانیه را پیش من نیاوردند و من هم امضا نکردم احتمالا دوستان همفکر خودشان این بیانیه را امضا کردند.

این نماینده مجلس چهاردهم درباره رویکرد نمایندگان به لایحه اصلاح قانون مشاغل حساس نیز می‌گوید: «این لایحه از نظر برخی از نمایندگان لایحه تک نفره بود یعنی لایحه برای آقای ظریف تدوین شده است».

وی ادامه داد: این لایحه زمانی به مجلس آمد که درگیری بین برخی نمایندگان و کمیسیون درباره موضوع حضور ظریف در دولت، با رییس جمهور و دولت در اوج خود بود، از یک طرف نمایندگانی بودند و هستند که اصرار به رفتن ظریف از دولت دارند و در مقابل آقای پزشکیان نیز اظهاراتی بر این مبنا داشت که نباید افراد به سمت اپوزوسیون شدن هدایت کرد، به همین دلیل این نگاه در بین نمایندگان تقویت شد. 

بخشایش اردستانی درباره مساله حضور ظریف در دولت و قانون نحوه انتصاب افراد در مشاغل حساس نیز تاکید دارد: من قبول دارم که قانون باید اجرا شود و قانون را قبول دارم ولی بر روی مساله آقای ظریف تمرکز و اصرار بیش از حد از جانب برخی نمایندگان صورت گرفته و مساله فرم افراط و تفریط به خود گرفته است.

وی افزود: امروز مشکلات کشور از جمله وضعیت ارزش پول ملی به اندازه‌ای بزرگ است که باید برای آن چاره اندیشی کرد؛ در اردستان که حوزه انتخابیه بنده است در روز روشن ۲۸ خانه مورد دستبرد و سرقت قرار گرفته است، مباحث ناشی از تنگنای معیشتی مردم و بی ارزش شدن پول ملی بسیار جدی است و باید به این مساله توجه کنیم، اما نمایندگان دیگری می‌گویند باید قانون اجرا شود و اگر قرار است قانون را تصویب کنیم و بعد اجرا نشود پس مجلس از ماهیت خودش ساقط می‌شود.

بخشایش اردستانی در ریشه یابی از موضع گیری‌ها علیه ظریف نیز می‌گوید: ظریف با صراحت لهجه صحبت می کند و این مساله مورد توجه برخی نمایندگان است، ظریف حراف و لفاظ است، برخلاف پزشکیان که سخنور نیست، ظریف خودش نمی‌تواند نفر اول باشد و عقل منفصلی نیاز دارد تا در کنار او باشد.

وی همچنین تاکید دارد: علاوه بر این برخی از نمایندگان و البته منتقدان ظریف در خارج از مجلس احساس میکنند که ظریف در ایام انتخابات به کمک پزشکیان آمد و جامعه را برای رای به پزشکیان تحریک کرد و عمده اختلاف با ظریف از اینجا شروع می‌شود.

اختلافاتی که بین برخی نمایندگان و جریان‌های سیاسی با ظریف در موضوع برجام بود و نوع ارتباط جان کری و ظریف نیز در این میان، در این اختلافات تاثیر داشته است.

 

 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها