زیباکلام: چرا با وجود گزینش و مچ‌گیری، بازهم فساد مدیران زیاد است؟

مستقل آنلاین/یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: مادامی که اقتصاد دولتی پا برجاست، باز هم مفاسد اقتصادی وجود دارد. شما نگاه کنید همه مشاغل از بیمه گرفته تا هر شغل دیگری، منتهی به دولت و اقتثاد دولتی می‌شود.

زیباکلام: چرا با وجود گزینش و مچ‌گیری، بازهم فساد مدیران زیاد است؟

صادق زیباکلام، فعال سیاسی، در پاسخ به این سوال که چرا با وجود برپا شدن دادگاه های مفسدان اقتصادی و صادر شدن احکام سنگین این باور عمومی وجود ندارد که با فساد برخورد می شود، به خبرآنلاین گفت: برای این که فساد به طور منظم رو به افزایش بوده است . یعنی هفته‌ای نیست که یک خبر درباره سواستفاده مالی و مشابه آن مطرح نشود. بنابراین، تصور افکار عمومی بر این است که حتی اگه مبارزه‌ای با مفاسد اقتصادی شود، اما ابعاد فساد اقتصادی گسترده‌تر از این حرف‌هاست.

وی با بیان اینکه یکسری نهادهای حکومتی درگیر فساد هستند و این موضوع به سادگی‌ها درمان پذیر نیست، افزود: البته افکار عمومی، تا حدودی هم درست فکر می‌کند. چون این سوال مطرح می‌شود که چرا علی‌رغم این همه گزینش، در بخش اقتصادی و مدیریتی ایران فساد این چنین گسترده است؟

زیباکلام تصریح کرد: مثلا هنگامی‌که کسی می‌خواهد مسئول یا مدیر شود، نهادهای امنیتی و نظارتی باید صلاحیت طرف را تایید کنند تا گزینش شود. ولی با وجود آن که این تعداد دستگاه‌های نظارتی و مچ‌گیری وجود دارد، بازهم مفاسد زیادی وجود دارد.

وی با باین اینکه این معضل ریشه در آن دارد که اقتصاد ما اقتصاد دولتی است، گفت: مادامی که این اقتصاد دولتی پا برجاست، باز هم مفاسد اقتصادی وجود دارد. شما نگاه کنید همه مشاغل از بیمه و بانک ها گرفته تا پتروشیمی، راه آهن و... در دست دولت است بنابراین به گونه ای اجتناب ناپذیر در اقتصاد دولتی هرکاری هم بکنید بازهم فساد اقتصادی وجود دارد.

زیبا کلام خاطرنشان کرد: راه واقعی و جدی از بین بردن مفاسد اقتصادی، همان روشی است که کشورهایی نظیر هند، ژاپن، آمریکا و... کردند؛ یعنی اقتصاد آزاد.

 

منبع: خبر آنلاین

ارسال نظر

  • ناشناس

    شایسته گزینی بجای سیاسی گزینی فساد را از بین می بره تا وقتی که کارکنان براساس سلیقهی سیاسی و وابستگی قومی و قبیله ای به کار گمارده شوند فساد پابرجاست به محض استفاده از افراد کارآمد و پنجه طلا فساد هم از بین میره چه تو پزشکی و چه در اقتصاد کلان و مدیریت کل امور کشور آخه یکی که نمی تونه بند کفش خودشو ببنده میشه مدیر یک مجموعه و یک نخبه ی هوش و علم میشه یک کار گر زیر دست اون عقب مانده معلوم که فساد افسار گسیخته میشه چون مدیریت دست یک عقب مانده است که یا از سلیقه ی سیاسیش راضی بودن که مدیر مجموعه شده یا پارتی داشته این چنین افرادی نمی تونند صحیح را از غلط تشخیص بدن براهمین تو مجموعه های تحت امرشون فساد بی داد خواهد کرد که باعث زوال اون مجموعه میشه حالا چه اقتصادی باشه و چه خدماتی

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها