اقتصادی کردن فرودگاههای کشور با استفاده از هوانوردی عمومی
مدیرعامل شرکت فرودگاهها وناوبری هوایی ایران با اشاره به اینکه میتوان با استفاده از ظرفیت هوانوردی عمومی فرودگاههای کشور را اقتصادی کرد، گفت: توسعه این بخش میتواند به ایجاد فضای کسبوکار برای خلبانان و دانشجویان خلبانی بیانجامد.
به گزارش مستقل آنلاین، سیاوش امیرمکری، مدیرعامل و رییس هیات مدیره شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در مراسم امضای یادداشت تفاهم اقدامات اجرایی برای توسعه و تسهیل هوانوردی عمومی، این اقدام را پایه گذاری یک فعالیت مهم در صنعت هوانوردی کشور توصیف کرد و گفت: هوانوردی عمومی یکی از صنایع دانش محور امروزجهان است که بر پایه اقتصاد تجاری و ایمنی برپا شده است. هوانوردی عمومی با ایجاد ترافیکهای جدید در فضای کشور به توسعه صنعت هوانوردی و بهبود وضعیت اقتصادی این صنعت کمک میکند.
وی ادامه داد: خوشبختانه این بخش از صنعت هوانوردی که یکی از اجزای چهار بخش مربوط به هوانوردی است، با کمترین هزینه میتواند بیشترین بهرهوری را در صنعت هوانوردی ایجاد کند.
امیرمکری با اشاره به ظرفیتهای زیاد فرودگاههای کشور گفت: در طول سال حدود ۵۰ درصد از این ظرفیتها به صورت عملی و اجرایی مورد استفاده قرار میگیرد. با فعال شدن هوانوردی عمومی میتوان این زیرساختها را به سمت اقتصادی شدن بیشتر هدایت کنیم.
وی با اشاره به ظرفیتسازی هوانوردی عمومی برای توسعه کسبوکار هوانوردی افزود: برآورد می شود حدود ۳۰۰۰ دانشجوی خلبانی و ۱۷۰۰ فارغالتحصیل این رشته در کشور وجود دارد. برای اینکه این جمع بتواند از تحصیلات خود بهرهبرداری و از فضای کسبوکار در صنعت هوانوردی استفاده کند، به تعداد بسیار زیادی هواپیما نیاز است.
امیرمکری ادامه داد: هوانوردی عمومی با هزینه و سرمایه کم میتواند فضای کسبوکار بسیار خوبی برای خلبانان و متخصصان کشور فراهم کند.
ارسال نظر