انتقاد از کاملا هریس بخاطر تائید نژاد پرستی در آمریکا

کاملا هریس نژادپرستی در آمریکا را تائید کرد و جمهوری خواهان میگویند: «او فکر می‌کند این کار باعث می‌شود که او روشن‌فکر به نظر برسد؛ اما این اقدام «در آن بخش از جهان، به‌عنوان ضعف شدید تلقی خواهد شد»

انتقاد از کاملا هریس بخاطر تائید نژاد پرستی در آمریکا

 

انتقاد از کاملا هریس بخاطر تائید نژاد پرستی در آمریکا

 

انتشار نقل‌قولی از کامالا هریس معاون رئیس جمهور در صفحات اجتماعی «سفارت مجازی ایالات متحده در ایران»، باعث بروز اختلافات میان جمهوری‌خواهان با کاخ سفید شد.

کاملا هریس این سخنان را ۹ ماه پیش اظهار کرد ولی انتشار مجدد آن توسط کاخ سفید انتقاد گسترده مخاطبان را به دنبال داشت.

در این پست که به فارسی نوشته شده، آمده است: «حقیقت این است: تبعیض نژادی در آمریکا وجود دارد. بیگانه‌ستیزی در آمریکا وجود دارد. یهودستیزی، اسلام هراسی، هم‌جنسگرا هراسی و... وجود دارند. رسیدگی به بی عدالتی هر کجا که باشد، فعالیت پیش روست.»

کاملا هریس_تائید نژادپرستی در آمریکا

 

از نظر مخاطبان، هریس با انتشار این پست، از آمریکا و ارزش‌های این کشور انتقاد کرده است.

پیش‌تر وزارت امور خارجه آمریکا، نسخه انگلیسی این توییت را در ۱۷ ژانویه به مناسبت روز مارتین لوتر کینگ جونیور منتشر کرده بود.

یکی از مقامات کاخ سفید در گفتگو با نیویورک پست گفت که در مراسمی که جو بایدن قانون جرایم ناشی از نفرت علیه کویید-۱۹ را امضا کرد، کاملا هریس سخنرانی کرد و این توییت نیز برگرفته از همان اظهارات است.

او در ادامه افزود البته هیچ دستوری برای انتشار بیانیه هریس داده نشده است.

 

منتقدان از این پست انتقاد کردند و با وجود اینکه این توییت در حساب شخصی هریس منتشر نشده بود، چندین نفر مسئولیت آن را به کامالا هریس نسبت دادند.

مشخص نیست که چرا وزارت امور خارجه و شبکه‌های اجتماعی مرتبط با سفارت مجازی در ایران، این نقل قول را تقریبا ۹ ماه پس از امضای قانون فوق منتشر کرده‌اند.

منتقدان میگویند؛ کامالا هریس در حالی به زبان رسمی ایران توییت می‌کند که ایالات متحده فهرستی طولانی از اختلاف نظرها با این کشور دارد.

 ران نهرینگ، استراتژیست جمهوری‌خواه در توییتی نوشت: «او فکر می‌کند این کار باعث می‌شود که او روشن‌فکر به نظر برسد؛ اما این اقدام «در آن بخش از جهان، به‌عنوان ضعف شدید تلقی خواهد شد.»

 

اسکات تیلور، نماینده جمهوری‌خواه پیشین کنگره، نوشت: «ما دموکراسی، آزادی بیان، حاکمیت قانون و برابری تحت آن را داریم. ما این توانایی را داریم که به سمت یک اتحاد کامل‌تر حرکت کنیم. هیچ‌کدام از این‌ها در ایران صادق نیست. این یک توییت شرم‌آور از سوی معاون رئیس جمهور ما است.»

 

وزارت امور خارجه آمریکا در سال ۲۰۱۱ سفارت مجازی برای ایران را راه‌اندازی کرد.

در حالی که قرار بود این وب‌سایت منبع رسمی برای دریافت اطلاعات مستقیم از دولت ایالات متحده در مورد سیاست‌های ایالات متحده و ارزش‌ها و فرهنگ آمریکایی برای مردم ایران باشد، بخاطر صراحت کاملا هریس اختلافات جدی ایجاد کرده است. 

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها