پیسنهاد رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی
شبکه تبادل راهحلهای فناورانه در جاده جدید ابریشم ایجاد شود
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی بر تقویت همکاریهای فناورانه در بستر جاده ابریشم تأکید کرد و ایجاد شبکه تبادل راهحلهای فناورانه (NTSE) در سرتاسر راه ابریشم را برای همکاری فیمابین کشورهای عضو را پیشنهاد داد.
به گزارش مستقل آنلاین به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی جمهوری، علی وحدت در همایش نوآوری چین که با حضور نمایندگان کشورهای مختلف جهان در شهر شانگهای برگزار شد، با بیان اینکه توسعه فناوری و نوآوری کلید توسعه در سطح ملی و پایه رقابتپذیری است، تصریح کرد: جاده ابریشم، جادهای تاریخی است که بستری برای تسهیل داد و ستد انواع کالا بود و در سالهای اخیر کمتر اسمی از آن شنیده میشود. حال با طرح پیشنهادی دولت چین «یک کمربند، یک جاده» و به کمک همه ما، میتواند دوباره به محملی برای تسهیل همکاریهای اقتصادی بدل شود، این بار اما، با شکلی جدید و حسی آمیخته با نوستالژی. بدون شک یکی از محورهای اصلی همکاری اقتصادی در سراسر جاده ابریشم به عنوان یک پلتفرم بینالمللی، همکاریهای فناورانه و نوآورانه است، مفهومی که این روزها شاهکلید توسعه در سطح ملی و پایه رقابتپذیری در سطح بنگاه محسوب میشود.
وی افزود: ایران در مقایسه با کشورهای منطقه، ظرفیتهای بیبدیلی در اکوسیستم نوآوری دارد و مایل است از این ظرفیت در احیای جاده ابریشم استفاده کند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی به این نکته اشاره کرد که ایران دستاوردهای شایان توجهی در زمینه علوم، تحقیقات و فناوری داشته است و از جمله میتوان به رشد فزاینده در انتشار بینالمللی مقالات علمی به ویژه در زمینههای فناوری نانو، زیست فناوری و علم مواد اشاره کرد.
وحدت در ادامه پیشنهاد ایجاد شبکه تبادل راهحلهای فناورانه (NTSE) در سرتاسر راه ابریشم را برای همکاری فیمابین کشورهای عضو ارائه داد و گفت: این شبکه کمک میکند کشورهای عضو راهحلهای فناورانه مورد نیاز خود را بیابند. همچنین نسبت به تبادل توانمندیهای توسعهیافته خود از طریق قابلیتهای شرکتهای فناور، شامل ایجاد پلتفرمهای تحت وب تخصصی برای تبادل فناوری، توسعه نمایشگاههای دائمی ویژه فناوری و بهویژه فناوریهای پیشرفته و نوظهور و اعزام و پذیرش هیأتهای تجاری تخصصی در حوزههای مختلف صنعت و فناوری اقدام کنند.
ارسال نظر