بازدید مدیرعامل بیمه ایران از شرکت فولاد خوزستان

رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت سهامی بیمه ایران در بازدید از شرکت فولاد خوزستان بر ضرورت ارائه خدمات مطلوب به بیمه گزاران تاکید کرد و گفت: این امر سبب اعتماد بیشتر مردم به قدیمی ترین مجموعه بیمه ای کشور می شود.

بازدید مدیرعامل بیمه ایران از شرکت فولاد خوزستان

به گزارش روابط عمومی بیمه ایران، دکتر علی جباری در این بازدید، ضمن دیدار با مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: نگاه مجموعه فولاد خوزستان به بیمه نگاه سرمایه‌گذاری است نه هزینه و این امر می تواند یکی از بسترهای توسعه و ایجاد امنیت برای فعالیت های این مجموعه می باشد.

وی در ادامه افزود: بیمه ایران همه توان خود را جهت ارایه خدمات مطلوب به بیمه گزاران بکار خواهد گرفت و آمادگی برای ارتقای هر موردی که مدنظر بیمه گزار باشد را تا حصول رضایتمندی کامل بیمه گزاران و بیمه شدگان خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان نیز در این دیدار گفت: بیمه ایران می تواند در رفع دغدغه های کارکنان فولاد و ایجاد اطمینان خاطر برای پرسنل اثرگذار باشدعلی محمدی خاطرنشان کرد: بیمه شدگان شرکت فولاد خوزستان یک جامعه ۳۶۰۰۰ نفری هستند که انتظارشان از بیمه ایران جبران کاستیهای سایر شرکتهای بیمه ای در دوره های قبل است.

گفتنی است؛ در این نشست مقرر شد کارگروهی جهت ارزیابی نیازها و کاستی‌های موجود در ارائه خدمات به کارکنان شرکت فولاد خوزستان و راهکارهای لازم برای بهبود و ارتقا سطح خدمات بیمه‌ای به صورت ماهیانه تشکیل شود.

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها