موسوی: حقوقبشر در منطق آمریکا به کالایی برای خرید و فروش بدل شده است
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به همتای آمریکایی اش گفت که واشنگتن از این مساله به عنوان کالایی برای خرید و فروش استفاده میکند.
سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش سخنان اخیر به همتای آمریکایی خود گفت: از نظر آمریکا، مواضع حقوق بشری که قبلاً ابزاری سیاسی بود، حالا به کالایی برای خرید و فروش هم تبدیل شده است.
مورگان اورتگاس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا به تازگی در بیانیهای در صفحه توئیتر خود، با نام بردن از برخی افراد بازداشتی در ایران و آنچه که "اعتراض صلحآمیز به حجاب اجباری" خواند، تاکید کرد که آمریکا به شدت سختگیری علیه زنانی که "حامی حقوق بشر هستند" را محکوم میکند.
سیدعباس موسوی گفت: برای همه دنیا روشن شده که رژیم آمریکا نه اعتقادی به حقوق بشر دارد و نه از هیچ وجاهت اخلاقی و مشروعیتی برای دخالت در اینگونه مسائل برخوردار است تا ژست حقوق بشری بگیرد. سکوت شرم آور وزارت خارجه آمریکا در قبال گردن زدن و به صلیب کشیدن ۳۷ نفر فعال سیاسی و اقلیت مذهبی در عربستان جدیدترین مثال برای این واقعیت است که از نظر آمریکا، مواضع حقوق بشری که قبلاً ابزاری سیاسی بود، حالا به کالایی برای خرید و فروش هم تبدیل شده است.
موسوی افزود: تروریسم اقتصادی آمریکا از طریق تحریمهای کور علیه یک ملت بزرگترین و گستردهترین نقض حقوق اقتصادی و اجتماعی بشر است.
سخنگوی وزارت امور خارجه تاکید کرد: رعایت حقوق بشر برای همه کشورها لازم است؛ ولی آمریکا با پرونده سیاهی که به لحاظ حقوق بشری در داخل و خارج آمریکا دارد، ضرورت دارد یک بازنگری فوری در این خصوص انجام دهد. نقض مستمر حقوق اقلیتهای نژادی و مذهبی در داخل آمریکا و صادرات میلیاردی اسلحه برای کشتار غیر نظامیان تا شکنجه در زندانهای مخوف و اعمال یکجانبه تحریمهای بیرحمانه علیه سایر ملتها تنها بخشی از این کارنامه است. ایرانیان نیازی به حمایتهای فریبکارانه و جنگ افروزانه آمریکا ندارند.
ارسال نظر