توقیف ۱۷۶ دستگاه وسیله نقلیه به اتهام روزه خواری!
توقیف ۱۷۶ وسیله نقلیه به دلیل روزهخواری سرنشینان فرمانده کل انتظامی کشورگفت: ۱۷۶ دستگاه وسیله نقلیه که سرنشینان آنها اقدام به روزه خواری کردند توقیف و ۳ هزار و ۴۱۹ مورد پلمب واحدهای صنفی متخلف از شئونات ماه مبارک رمضان گزارش شده است.
توقیف ۱۷۶ دستگاه وسیله نقلیه به اتهام روزه خواری!
فرمانده کل انتظامی کشور گفت: در بازرسیهای پلیس نظارت بر اماکن عمومی در سراسر کشور از واحدهای صنفی متخلف ماه مبارک رمضان به تعدادی از این واحدها اخطاریه داده شد و تعدادی پلمب شدند و بیش از ۷۶ هزار واحد صنفی تذکر دریافت کردند.
ایرنا نوشت: حسین اشتری در قرارگاه فرهنگی اجتماعی که با حضور اعضا و فرماندهان انتظامی سراسر کشور و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهارداشت: در همین راستا تعداد بازدید از اصناف و مراکز پذیرایی مانند رستوران ها در سراسر کشور ۱۶۹ هزار و ۴۹۹ مورد بوده که به ۷۶ هزار و ۳۶۲ مورد تذکر داده شد همچنین از ۲۰ هزار و ۵۹۱ مورد نیز به دلیل تخلف از رعایت شئونات تعهد گرفته شد و برای ۱۲ هزار و ۱۳۵ مورد نیز اخطاریه صادر شده است.
وی درباره آمار تشکیل پرونده برای مراکز پذیرایی متخلف و معرفی به مراجع قضایی افزود: برای ۲۹۲ مورد پرونده تشکیل شده، ۱۷۶ دستگاه وسیله نقلیه به دلیل تظاهر به روزه خواری توقیف شده و سه هزار و ۴۱۹ واحد صنفی نیز پلمب شده است.
حمایت و پشتیبانی پلیس از آمران به معروف و ناهیان از منکر
سردار اشتری به موضوع عفاف و حجاب اشاره کرد و گفت: ۳۲ دستگاه متولی این امر است و پلیس نیز یکی از این دستگاه ها به شمار میرود که به طور مستمر در این زمینه فعال است لازم است نهادهایی که در اینباره دارای وظیفه هستند هم بیش از پیش به یاری مجموعه انتظامی آمده و سهم خود را در ایفای این امر مقدس ادا کنند.
وی با بیان اینکه در رابطه با موضوع عفاف و حجاب تنها مجموعه انتظامی متولی این امر نیست، گفت: با برنامهریزیهای انجام شده و تشکیل قرارگاه فرهنگی اجتماعی، همه دستگاهها باید وظایف خود را انجام دهند و اقدامات ایجابی و سلبی برابر ضوابط قانونی و مقررات به جد پیگیری شود.
فرمانده کل انتظامی کشور درباره امر به معروف و نهی از منکر افزود: این امر باید با همکاری همه اقشار جامعه انجام می شود زیرا این موضوع یک هنجار اجتماعی است و تقویت آن باعث افزایش امنیت در جامعه میشود. در این رابطه پلیس نیز از همه آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت و پشتیبانی میکند و به همه ردههای انتظامی، کلانتری و پاسگاهها اعلام شده که از همه آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت و پشتیبانی کنند.
وی ادامه داد: پلیس خدمتگزار مردم و با همه توان پای کار بوده و در این راه با وجود موانع به وظیفه خود عمل میکند اما باید در این راه از همه ظرفیتهای موجود مانند استانداریها، ائمه جمعه و جماعات، ستاد امر به معروف و نهی از منکر، بسیج، نیروهای مردمی سازماندهی شده و شورای فرهنگ عمومی استفاده بهینه شود.
فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به اجرای طرح ناظر یک و دو اظهارداشت: در طرح ناظر یک به موضوع کشف حجاب در خودرو و در طرح ناظر دو به نظارت بر فعالیت اماکن عمومی و فروشگاهها پرداخته شده که به همه فروشگاه ها و مراکز خرید اعلام شده که شئونات اسلامی را باید رعایت کنند.
وی درباره نظارت بر فعالیت در فضای مجازی نیز گفت: فعالیت کاربران و افراد مشهور که دارای تاثیرگذاری در شئونات رفتاری هستند باید ساماندهی و قانونمند شود و در چارچوب قوانین و مقررات و شرع مبین اسلام فعالیت کنند و پلیس فتا نیز بر این حوزه نظارت میکند.
فرمانده کل انتظامی کشور رعایت عفاف و حجاب را عاملی برای افزایش امنیت در جامعه توصیف کرد و گفت: پلیس از آمران به معروف و ناهیان از منکر حمایت و پشتیبانی همه جانبه میکند.
وی گفت: در اجرای ماموریتها باید با تدبیر، تجهیز، به روزرسانی، برنامهریزی و پیشبینی از بروز خسارتها و صدمات جانی و مالی پیشگیری کرد.
سردار اشتری با بیان اینکه قرارگاه فرهنگی اجتماعی حول دو موضوع عفاف و حجاب و حفظ حرمت ماه مبارک رمضان فعالیت میکند، افزود: این قرارگاه در برخورد و مقابله با کسانی که تظاهر به روزه خواری میکنند فعال است. براساس ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی همچنین بر اساس شرع روزه خواری در ملاء عام و تظاهر به آن از مصادیق فعل حرام بوده و جرم محسوب می شود بنابراین پلیس با کسانی که مرتکب جرم شوند برابر قانون برخورد خواهد کرد.
وی خاطرنشان کرد: همان طور که در اطلاعیه پلیس نظارت بر اماکن عمومی نیز آمده، رستورانها، اغذیه فروشیها، چایخانهها، آبمیوه و بستنی فروشیها و به طور کل اصناف مرتبط با پذیرایی عمومی و مطبخها مجاز به فعالیت از سحر تا افطار نبوده و در صورت مشاهده برابر قانون برخورد و واحد مربوطه پلمب و به مراجع قضایی معرفی خواهد شد.
فرمانده کل انتظامی کشور اضافه کرد: مراکز اقامتی پذیرایی و بین راهی، پایانههای مسافربری، فرودگاهها، ایستگاههای راه آهن و بیمارستانها نیز با رعایت موازین شرعی و حفظ شئونات اسلامی در صورت اخذ مجوز، میتوانند فعالیت کنند.
ارسال نظر