هشدار | این دارو ها خطرناک اند
داروهای ارائه شده در فضای مجازی محصولات بیاصالتی هستند که یا به صورت زیرزمینی در کشور تولید میشوند یا محصولات بیکیفیت کشورهای همسایه هستند که به صورت قاچاق توسط سودجویان وارد شده و دور از چشم ناظران عرضه میشوند.
کیانوش جهانپور سخنگوی سازمان غذا و دارو اظهار کرد: دارو اگر ساخته یک شرکت داروسازی معتبر باشد به هیچ عنوان در فضای مجازی مانند تلگرام و اینستاگرام برای آن تبلیغ نمیشود. او افزود: تمام شرکتهای دارویی بر این امر توجه دارند که فضای مجازی محل خرید و فروش دارو نیست، زیرا تبلیغ دارو در این شبکهها، محافل تخصصی یا پایگاههای اطلاع رسانی و مجلات تخصصی حوزه پزشکی و داروسازی تخلف بوده و ممنوع است.
جهانپور گفت: داروهای ارائه شده در فضای مجازی محصولات بیاصالتی هستند که یا به صورت زیرزمینی در کشور تولید میشوند یا محصولات بیکیفیت کشورهای همسایه هستند که به صورت قاچاق توسط سودجویان وارد شده و دور از چشم ناظران عرضه میشوند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: خرید دارو و کالاهای سلامت محور باید از مکانهای معتبر و با برچسب تایید و اصالت کالا از سامانه ttac انجام شود. وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو توصیه میکند هموطنان تحت هیچ شرایطی کالاهای سلامت محور را از فضای مجازی تهیه نکنند.
او یادآوری کرد: خرید و فروش مکملها و انواع فرآوردههای آرایشی و بهداشتی در داروخانههای آنلاین مجاز است، البته مراکز تجاری مجاز به ارائه کالاهای سلامت محور غیر دارویی از جمله مکملها غذایی و تغدیهای نیستند.
ارسال نظر