عوارض جدید کرونا: پوست انسان را سیاه می کند!

دو تن از پزشکان چینی در شهر ووهان که مرکز شیوع کرونا ویروس است، پس از ابتلا به کرونا تقریبا تا آستانه مرگ پیش رفتند. پس از اینکه، این دو پزشک به زندگی بازگشتند، علائمی عجیب پیدا کرده‌اند و پوست آن‌ها که سفید بود، کاملا سیاه شده است. "یی‌فان"( Yi Fan) و "هو وایفنگ"( Hu Weifeng) که هر دو ۴۲ سال دارند، زمانی‌که در ماه ژانویه سال جاری در بیمارستانی در ووهان به درمان بیماران مبتلا به کرونا می‌پرداختند، خود به این بیماری مبتلا شدند. آسیب به کبد در بیماران کرونایی در افرادی اتفاق می‌افتد که وضعیت ابتلای آن‌ها بسیار شدید است. اما آسیب‌های کبدی در موارد خفیف معمولا بدون درمان خاصی به حالت طبیعی بازمی‌گردد.

حجم ویدیو: 11.60M | مدت زمان ویدیو: 00:02:19

از کار افتادن کلیه ها، عوارض جدید کرونا

 ویروس کرونا نه تنها باعث از کار افتادن ریه ها می شود، بلکه اکثر کسانی که از مرگ توسط کرونا رهایی یافته اند کلیه هایشان نیز از کار افتاده و تا آخر عمر مجبور به استفاده از دستگاه دیالیز هستند. کرونا را جدی بگیریم و تا حد ممکن در خانه بمانیم.

گرما هیچ تاثیری بر کرونا نداشت؛ زنگ خطر برای خوزستان

مستقل آنلاین: شریعتی استاندار خوزستان گفت:

تعداد بیماران بستری مبتلا به ویروس کرونا در خوزستان در یک تا ۲ روز گذشته از ۲۰۰ نفر بالاتر رفته است.

تاکنون گرمای هوا تاثیری بر روند بیماری کرونا نداشته است، لذا هشدار جدی ما به مردم خوزستان این است که رفتار خود را نسبت به این بیماری اصلاح کنند.

باد شکم عاملی برای انتقال کرونا !

آیا کرونا از طریق باد شکم منتقل می شود؟

یکی از محققان استرالیایی گفته است کرونا از طریق باد شکم هم شیوع پیدا می کند، که البته دیگر محققان گفتند احتمال این موضوع خیلی کم است!

 در خصوص انتقال کرونا ویروس از طریق هوا یا همان آئروسل ها هنوز شواهد علمی قوی وجود ندارد.

ماجرای سیاه شدن پوست دو دکتر مبتلا به کرونا چه بود؟

پوست دو تن از پزشکان ووهان که به "کووید-۱۹" مبتلا شده بودند و تقریبا از چند قدمی مرگ بازگشتند، سیاه شد.

به نقل از دیلی‌میل، آنطور که مشخص است "کروناویروس" همچنان ما را با ویژگی‌های خود شگفت‌زده می‌کند. زیرا پزشکان و محققان روزانه اطلاعات جدید و عجیبی از این ویروس به دست می‌آورند.

یکی از عجیب‌ترین اتفاقاتی که برای دو تن از مبتلایان این بیماری رخ داده، سیاه شدن پوست آن‌هاست.

پزشک معالج این دو پزشک بیمار گفته که رنگ غیرمعمول پوست آن‌ها در اثر عدم تعادل هورمونی پس از ویروسی شدن کبد ایجاد شده است.

سیاه شدن پوست بخاطر کرونا

جالب است که دکتر "یی‌فان"( Yi Fan) و "هو وایفنگ"( Hu Weifeng) هر دو همکاران "لی‌ ون‌لیانگ" (Li Wenliang ) بودند.

"لی‌ ون‌لیانگ" پزشک جوان چینی بود که نخستین بار در سی‌ام ماه دسامبر سال گذشته نشانه‌های ظهور کرونا ویروس را هشدار داد و خود در ۷ فوریه سال جاری بر اثر ابتلا به "کووید-۱۹" درگذشت.

هر دو این پزشکان به مدت دو ماه تحت درمان بودند تا توانستند این ویروس را شکست دهند.

"یی‌فان" در این‌باره اظهار کرد، وقتی از شرایط خود باخبر شدم، بسیار ترسیدم و اکثر شب‌ها کابوس می‌دیدم.

"سونگ جیانکسین"(Song Jianxin)، متخصص بیماریهای عفونی در دانشگاه علم و فناوری "هواژانگ" گفت: اعضای بدن این دو مرد در طول دوران مبارزه با کرونا ویروس آسیب دیده است و "آهن" که باید در کبد آن‌ها ذخیره می‌شد، به جای کبد به رگ‌های خونی آنها انتشار پیدا کرده است. چرا که اندام‌های بدن آن‌ها کارایی مناسب خود را نداشته‌اند. افزایش سطح آهن می‌تواند به تغییر در رنگ پوست و افزایش رنگدانه‌های صورت منجر شود.

این درحالی است که "لی شاشنگ" (Li Shusheng) یک متخصص ارولوژی و از پزشکان معالج آنها معتقد است که هر دوی این پزشکان در نتیجه مصرف داروهایی که در ابتدای درمان خود دریافت کرده بودند، در پوست خود دچار تیرگی شدند. اما هنوز مشخص نشده که در بیمارستان دقیقا چه داروهایی به این پزشکان داده شده که پوست آن‌ها را سیاه کرده است.

"لی شاشنگ" در نهایت افزود: من انتظار دارم که رنگ پوست هر دوی این مردان به مرور زمان به حالت طبیعی بازگردد.

براساس گفته های تلوزیون cctv چین، تست کرونای این دو پزشک در ۱۸ ژانویه مثبت شد و ابتدا به بیمارستان ریوی ووهان منتقل شدند. دکتر یی پس از ۳۹ روز که با کمک دستگاه نفس می‌کشید، موفق شد ویروس کشنده را شکست دهد.

ECMO روشی است که برای جبران نقص در عملکرد قلب و ریه‌ها، اکسیژن را از خارج از بدن به خون وارد می‌کنند؛ پزشکان درمانگر آنها می‌گویند تیره شدن رنگ پوست این دو نفر عوارض دارویی است که در مرحله اول درمان به آنها داده شده است. هرچند که پیش بینی‌ها حاکی از آن است که رنگ پوست هردو نفر آنها پس از بهبود کامل از بیماری و آغاز عملکرد سالم کبدشان به حالت اول باز خواهد گشت.

دکتر یی، که از تخت بیمارستان با خبرنگاران صحبت می‌کرد به آنان گفت که تا حد زیادی از عفونت بهبود یافته است و می‌تواند در تخت خود حرکت کند اما هنوز در تلاش است که بتواند بدون کمک راه برود.

حقیقات انجام شده حاکی از آن است که آسیب کبدی در بیماران مبتلا به عفونت کرونا ویروس ممکن است مستقیماً ناشی از عفونت ویروسی سلول‌های کبدی باشد.

همچنین تقریباً دو تا ده درصد از بیماران مبتلا به Covid-۱۹ مبتلا به اسهال هستند، و ویروس در مدفوع و نمونه های خون تشخیص داده شده است.
اما به گفته این تحقیقات، آسیب کبدی در موارد خفیف کرونا یا Covid-۱۹ اغلب گذرا است و می تواند بدون هیچگونه درمان خاص به حالت عادی برگردد.

محققان معتقد اند که کرونا یا کووید -۱۹ فقط یک اختلال تنفسی نیست و می تواند بر قلب، کبد، کلیه ها، مغز، سیستم غدد درون ریز (غدد) و سیستم خونی تأثیر بگذارد.

ارسال نظر

یادداشت

آخرین اخبار

پربازدید ها